Hoe kan een kleine lening een onderneming redden?

Hoe kan een kleine lening een onderneming redden?

Het zijn zware tijden zonder weerga. Er lijkt geen einde te komen aan de nieuwe uitdagingen waarmee kleine bedrijven als gevolg van de coronaviruspandemie worden geconfronteerd. Ten eerste werden bedrijven gedwongen te sluiten. Sommige hebben hun deuren nog steeds gesloten. Hierbij moeten ze vaak op zoek naar alternatieven voor het lenen van geld. Zo kan geld lenen zonder bkr via leningenhypotheek.com een optie zijn.

Het belang van nieuwe veiligheidsmaatregelen heeft nieuwe uitrusting vereist zoals veiligheidsschermen en procedures zoals het beperken van het aantal werktafels in een restaurant. Werken op 50% capaciteit is misschien wat uw bedrijf moet doen in het belang van de volksgezondheid, maar dat betekent niet dat het niet schadelijk is voor de winst.

Is het, in het licht van alle onzekerheid in de wereld, mogelijk dat een lening uw kleine onderneming kan redden? Wij geloven sterk in de kracht van financiering om de American Dream te stimuleren, en soms is een beetje geld voldoende om het tij te keren en uw bedrijf weer op de rails te krijgen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende pandemie-gerelateerde uitdagingen om te zien of en hoe een lening voor kleine bedrijven u kan helpen deze te overwinnen.

Gedwongen sluitingen

Laten we beginnen met het grootste probleem. Aan het begin van de pandemie vaardigden veel staten ‘shelter-in-place’-orders uit waardoor veel kleine bedrijven hun deuren moesten sluiten. Het probleem was dat de huur niet stopte. Leningen in het kader van het Paycheck Protection Program (PPP) boden veel bedrijven een reddingslijn om deze kosten te helpen dekken, maar wat doe je als je gedwongen wordt opnieuw te sluiten? Wellicht kan 1500 euro lenen zonder bkr registratie dan een keuze zijn om kosten op korte termijn te kunnen betalen.

Er zijn een handvol leningopties waarmee u de huur kunt betalen of andere sluitingsgerelateerde kosten kunt dekken, zoals betaald verlof van werknemers of verhoogde schoonmaakmaatregelen. Een kredietlijn, een van de meest flexibele vormen van financiering, kan de beste vriend van de kleine ondernemer zijn… vooral nu. Wat maakt het zo speciaal? Met een kredietlijn kunt u lenen tegen een vooraf bepaald bedrag. U kunt zoveel lenen als u wilt (tot het totale bedrag), zo vaak als u het nodig hebt.

Als u nu krap bij kas zit, maar u weet dat u snel kunt terugbetalen, kan een kortlopende lening uw redder in nood zijn. Omdat deze leningen ontworpen zijn voor een snellere terugbetaling, hebben ze meestal een hogere rentevoet. Dit zorgt ervoor dat de kapitaalkosten zowel voor u als voor de kredietverstrekker interessant zijn gedurende de kortere looptijd van de lening, en de bonus: kortetermijnleningen worden vaak al binnen 24 uur gefinancierd.

Voorraadtekorten

De kaarten zijn op dit moment opgestapeld tegen productiecycli. Fabrieken draaien vaak op beperkte capaciteit. De verzending, die al onregelmatig en traag verliep door de pandemie, is nog verergerd door bezuinigingen op de USPS. U hebt misschien het gevoel dat het nog nooit zo moeilijk is geweest om het product dat u nodig hebt in handen te krijgen, en als u geen toegang hebt tot de voorraad en deze niet kunt beheren, hoe moet u dan winst maken?

Een lening voor kleine ondernemingen kan u helpen dit probleem te omzeilen door meer voorraad op voorhand aan te kopen. Door een lening af te sluiten om een grotere voorraad aan te kopen, kunt u de verkoop en de activiteiten de komende maanden soepeler laten verlopen. Als u niet voortdurend op meer voorraad hoeft te wachten, kunt u een betere klantenervaring bieden en terugkerende klanten aantrekken.

Hogere kosten door veiligheidsmaatregelen

Plexiglas scheidingswanden om werknemers en klanten te beschermen. Temperatuurcontroles. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE). Extra loonuren. Nieuwe of uitgebreide schoonmaakdiensten. De kosten voor effectieve pandemische veiligheidsmaatregelen kunnen oplopen, en snel ook!

Hoe kunt u deze nieuwe uitgaven betalen? U kunt op andere uitgaven bezuinigen, middelen herverdelen of een bedrijfslening overwegen. Ook in deze situatie kan een kredietlijn van pas komen, omdat u de middelen kunt gebruiken voor wat u maar wilt en wanneer u ze nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top